De website van NWO, maakt gebruik van cookies.   
Meer info   AKKOORD

Rit Verslag

Verslag

Remco goud, VD Poel in den bak.

Na 10 jaren nog eens een Belgische wereldkampioen. Dat wilden we voor geen goud missen en dus werd het startschot pas gegeven om 9u30. Voor sommigen nog te vroeg, want enkel Burgie, Choco, Pillu , Fox en Fred daagden op. 

Het werd zeilen tussen de regenbuien en bijna lukt het ons om droog aan te komen.
Het werd Hooglede/ Kortemark; 76 km uiteindelijk  alternatief ritje met mooie panoramas. 

Dirk Reynaert kende niet veel geluk vandaag: eerst had hij Remco niet zien winnen en tijdens onze rit een leegloper, maar dan zo traag dat het in eerste instantie nog met een bommeke werd opgelost.

Op de terugweg echter juist na de Poggio een 2de bommetje; maar dat werd een hele bom, want na 100 meter explodeerde zijn achterwiel en was er zelfs een stuk van zijn velg afgebroken. Beyond repair, en dus maar Natalie opgebeld.

Wij daalden ondertussen via het tijdrit parcours af en reden zo recht mogelijk naar de Vlas, want de wolken werden als maar dreigender om ons heen. De sluizen gingen echter onverbiddelijk open; slechts een kwartier maar toch genoeg om doornat te worden. In Gistel klaarde het weer op en zo kwamen we bijna weer opgedroogd aan in de Vlas. De sprint was zo waar voor Burgie. Filip zat ons al op te wachten.

 

Zondag
25/09/2022
Kapitein:
Fred 
Afstand:
76 km
Afspraak om:
09.30 
Route:
Plaatselijke ronde 
Gemiddelde:
25,8 km/u
Afspraak pl.:
De Vlasschaard 
Weerpraatje:
Wisselend weer met 1 bui op ons hoofd 
Extra info:
Eerst WK op TV 

 

Deelnemers

Geen gegevens beschikbaar.